Home » Home 24

Spiegels van auto's getrapt in Rijssen

Afgelopen vrijdagnacht werden er bij twee auto's in de Nieuwlandsweg in Rijssen de spiegels afgetrapt.

Rond 01.00 uur hoorde een buurtbewoner vanuit zijn tuin stemmen op straat, gevolgd door twee flinke knallen. De buurtbewoner rende naar de straat en zag daar, dat van zijn auto (en van nog een auto meer) de buitenspiegel was afgetrapt. In de verte zag hij drie jongeren fietsen, die mogelijk deze vernielingen gepleegd hebben. 
Lees veder.


Heidebrand op de sallandseberg in Nijverdal

Nijverdal- de brandweer is zondag ochtend 8 juli om 06:45 uur gealarmeerd natuurbrand op de Nijverdalsebergweg.

Klik op de foto voor meer.


Update brand Hengelo 2 juli 2018

Hengelo - Vannacht is de brandweer doorgegaan met het bewaken van de brand bij Twence. Sinds het staken van blussing gisterenavond via de chinook is de rook sterk afgenomen. Gedurende de nacht zijn op verschillende momenten metingen verricht naar verhoogde concentraties gevaarlijke stoffen in de rook. Hierbij zijn geen waarde gemeten die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Klik op de foto voor meer.


Werken als brandweervrijwilliger

Brandweer Twente is een brandweerkorps waar veel ruimte is voor vernieuwing, ondernemerschap, teamwerk en persoonlijke ontwikkeling. Een organisatie die 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar klaarstaat om onze Twentse burgers te helpen. Als we voor een incident of calamiteit gealarmeerd worden gaan we zo snel mogelijk naar de locatie om hulp te verlenen en de schade zoveel mogelijk te beperken.
Werkzaamheden
Lees veder.


Ongeval rotonde Morsweg Rijssen 

Rijssen - de hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 22 juni om 07:30 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de rotonde Nijverheidsstraat/Morsweg.

Klik op de foto voor meer.


Frontale aanrijding aan de Roelf Bosmastraat in Rijssen

Een automobilist is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeluk tussen twee auto's in Rijssen. De bestuurder liep brandwonden op bij het opblazen van de airbag. De bestuurder van de andere auto hield geen verwondingen over aan het ongeluk.

Klik op de foto voor meer.