Home » Home 3


lichtmast omver gereden aan de oude morsweg

Op 23 mei 2016 tussen 08:00 uur en 09:00 uur is er een lichtmast omver gereden door een onbekend gebleven voertuig op de Oude Morsweg te Rijssen.
De dader heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder zijn/haar identiteits- of voertuiggegevens achter te laten.
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.


fietsendiefstal arend baanstraat 

Op zaterdag 21 mei 2016 tussen 13:30 uur en 17:00 uur is er een zwartkleurige damesfiets van het merk Cortina bij het zwembad, gelegen aan de Arend Baanstraat te Rijssen gestolen.
Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.


vernieling aan de erve harbers 

Op zondag 22 mei 2016 om 02:54 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er vernielingen werden gepleegd door een aantal dronken jongeren in een plantsoen, gelegen aan de Erve Harbers te Rijssen.
Ter plaatse fietste er een jongeman hard weg bij het zien van de politie. Na staande houding verklaarde hij dat hij nodig naar het toilet moest.
Uit het ingestelde onderzoek bleek de wegfietsende jongeman een aantal paaltjes met draad uit het plantsoen getrokken te hebben. De 18-jarige jongen uit Rijssen heeft een proces-verbaal gekregen en hij heeft de schade hersteld door de paaltjes terug te plaatsen.


BELEDIGING ambtenaar in functie 

Op vrijdag 20 mei 2016 om 20:36 uur stond een politieagent op de rotonde met de Reggesingel en Fharenheidstraat te Rijssen het verkeer te regelen om een vrije doorgang te creëren voor de hulpdiensten om bij een industriebrand te komen.
Een bestuurder van een personenauto vond het hierbij nodig om een aanwijzing te negeren, welke werd gegeven om een voertuig van de brandweer vrije doorgang te geven. De bestuurder werd hierop boos en beledigde de betreffende agent, waarop de bestuurder zijn weg vervolgde. Een paar minuten later kwam dezelfde bestuurder terugrijden bij de agent en beledigde hem nogmaals en reed hierop weer weg.
De politie neemt de zaak in onderzoek.Grote brand aan de galvanistraat in rijssen

Rond half 9 werd de brandweer van Twente opgeroepen voor een Industriebrand aan de Galvanistraat in Rijssen.

De brand woede bij het bedrijf snoepgoed en zoetwaren Alldra.

 

Klik op de foto voor meer.


woningen beschoten in rijssen

Tussen zondag 1 mei 2016 om 12:00 uur en maandag 16 mei 2016 om 12:00 uur is er ergens, vermoedelijk, met een luchtdrukwapen geschoten op rolluiken van een tweetal woningen, gelegen aan de Nieuwlandsweg te Rijssen.
De lamellen van de rolluiken zijn hierdoor beschadigd geraakt.
Bent u getuige geweest van deze vernielingen of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000. ^BA


medewerker emte speelt dubbelspel bij overval

Medewerker Brain de G. (26) uit Enschede heeft bij de gewapende overval op de EMTÉ-supermarkt in Rijssen, maandagavond 11 januari, als dubbelspion opgetreden. Volgens officier van justitie Sandra Leusink speelde hij onder één hoedje met de overvallers Dennis W. (32) en Luitje van den B. (44) uit Enschede.

Lees veder