Home » Home 6


inbraak nijverheidsstraat te rijssen

Tussen dinsdag 16 augustus 21:30 uur en woensdag 17 augustus 11:00 uur heeft er aan de Nijverheidsstraat te Rijssen een inbraak plaatsgevonden.
Uit een opslagloods zijn tientallen nieuwe vrachtwagenbanden gestolen.
De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.
Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.


Vechtpartij aan de Prins Fredrik Hendrikstraat te Rijssen

In de nacht van vrijdag 22 juli op zaterdag 23 juli kreeg de politie Rijssen-Holten omstreeks 00.15 uur een melding van een vechtpartij tussen twee jongens aan de Prins Frederik Hendrikstraat te Rijssen. Ter plaatse bleek het te gaan om een ruzie tussen twee jongens van 18 en 25 jaar komende uit Rijssen


wateroverlast in rijssen

De brandweer heeft het vanmiddag maar druk, Verschillende winkels staan onder water.

Straten staan blank, Tunnels staan onder water, Er lag een Auto in het water bij de tunnel bij Otje van Potje.

Klik op de foto voor meer.


liftopsluiting aan de boomkamp te rijssen

De brandweer is half 8 uitgerukt voor een Liftopsluiting, Aan de Boomkamp te Rijssen.

Ter plaatse moest de brandweer even zoeken, De opgesloten personen konden na 10 min hun weg vervolgen.

 

Klik op de foto voor meer.


Buitenbrand aan de zunaweg in zuna

De brandweer van Nijverdal werd kwart voor 5 opgeroepen voor een buitenbrand aan de Zunaweg in Zuna

Bij aankomst bleek wat hooi in een oude schuur vlam gevat te hebben.

De brandweer heeft het brandje geblust en konden retour kazerne.

Klik op de foto voor meer.


Brand verwoest schuur in enter

Om 10 voor 5 werd de brandweer van Rijssen, Enter en Goor opgeroepen voor een schuurbrand aan de Elsenerbroekweg te Enter.

De brand is ontstaan door laswerkzaamheden waar het fout ging, De bewoner werd behandeld door het ambulance personeel

De brandweer kon niet verhinderen dat de brand volledig uitgebrand, Het huis heeft geen schade.

Klik op de foto voor meer.


POLITIE PERSBERICHTEN TOT 13 JULI

AUTO VERNIELING AAN DE KRUISWEG TE RIJSSEN.

Tussen woensdag 6 juli 13:45 uur en donderdag 7 juli 00:40 uur heeft er een vernieling plaatsgevonden aan de Kruisweg te Rijssen. Hier is een voorruit van een zwarte Renault Twingo vernield. Bent u getuige geweest van deze vernieling of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Lees veder


5 JAAR CEL VOOR VERDACHTEN VAN OVERVAL EMTÉ

Voor de rechtbank in Almelo zijn celstraffen van vijf jaar geëist tegen drie verdachten van de overval op supermarkt Emté in Rijssen in januari dit jaar. Bij de overval werden vier jonge medewerksters opgesloten in een koelcel en gingen de overvallers er met meer dan 10.000 euro vandoor.

De overval is volgens de officier van justitie bedacht door een 26-jarige medewerker van de supermarkt en een van de overvallers, een 33-jarige Enschedeër. Zij zouden een 44-jarige plaatsgenoot hebben ingeschakeld om daarbij te helpen.

 

Op 11 januari, vlak voor sluitingstijd, zou de 26-jarige medewerker een roldeur hebben geopend waardoor de gemaskerde overvallers naar binnen konden komen. Daar bedreigden ze de vier medewerksters met een mes en een vuurwapen. Die moesten hun mobiel afgeven, op de grond gaan liggen en werden uiteindelijk in de koelcel opgesloten. Daar werd ook de 26-jarige na het afgeven van de buit opgesloten.

Lees veder


AANRIJDING HAARSTRAAT IN RIJSSEN

Op vrijdag 8 juli 2016 omstreeks 23.50 uur is er aan de Haarstraat, te Rijssen een aanrijding geweest tussen een auto en een fietser. De aanrijding is gebeurd ter hoogte van de rotonde richting de Holterstraatweg. De bestuurder van de auto kwam uit de richting van de Verlengde Holterstraatweg en heeft de fietser te laat gezien. Hierdoor kon een aanrijding niet meer voorkomen worden. De bestuurder is uitgestapt en heeft met de fietser gesproken.

Lees veder