Home » Home 7


Politiebericht van dinsdag 6 september

Op dinsdag 6 september 2016 tussen 07:00 uur en 12:00 uur heeft de politie binnen de gemeenten Rijssen-Holten, Hellendoorn en Wierden een verkeerscontrole gehouden.
Bij deze controle zijn 19 bromfietsen bekeurd omdat de constructiesnelheid te hoog was. Voor deze bromfietsen is een zogenaamde WOK (wacht op keuren) status afgegeven waardoor de bromfietsen eerst door het RDW gekeurd moeten worden voordat ze weer de weg op mogen.Twee personen zijn bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Twee bestuurders van bromfietsen zijn bekeurd voor het rijden op het fietspad waar dit niet mocht. Drie personen zijn bekeurd voor het rijden zonder autogordel. Iemand is bekeurd voor het mobiel bellen tijdens het rijden en iemand is bekeurd omdat de lading los lag. Ook is er iemand bekeurd voor het afslaan waar dit verboden was.


fietsendiefstal arend baanstraat rijssen

Op maandag 29 augustus 2016 tussen 19:00 uur en 20:30 uur is er aan de Arend Baanstraat te Rijssen een fiets gestolen. De fiets is gestolen uit een fietsenstalling van een voetbalvereniging. Het betreft een zwarte Limit No Fuse. Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.


fiets gestolen erve den boom rijssen

Tussen zondag 29 augustus 18:30 uur en maandag 29 augustus 08:30 uur is er aan Erve den Boom te Rijssen een fiets gestolen. Het betreft een blauwe Gazelle damesfiets. Deze fiets is uit een schuur gestolen. Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.


Politieberichten t/m dinsdag 23 augustus

Op maandag 22 augustus 2016 omstreeks 10:45 uur kreeg de politie Rijssen-Holten de melding van een verkeersongeval in de tunnel aan de Verlengde Holterstraatweg te Rijssen.
Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen doordat een voertuig in de slip raakte. De ambulance is ter plaatse gekomen en de inzittenden van de voertuigen zijn gecontroleerd. Niemand was gewond. Beide voertuigen waren afgesleept.

Lees meer


ongeluk tunnel verlengde holterstraatweg 

Vanmorgen was er een ongeluk in de tunnel aan de Verlengde Holterstraatweg te Rijssen.

De politie en de Ambulance waren ter plaatsen, Er waren geen gewonden.

Hoe het ongeval is ontstaan is nog onbekend

Klik op de foto voor meer.


Diefstal defensie tenue aan de watermolen te rijssen

Op dinsdag 9 augustus 2016 omstreeks 04:10 uur kreeg de politie Rijssen Holten de melding dat men een klap had gehoord en had gezien dat twee personen een tas in de bosjes gooiden aan de Watermolen te Rijssen. Ter plaatse heeft de politie de twee personen niet meer aangetroffen.
Na onderzoek bleek dat er was ingebroken in een rode Peugeot 107. Hier is een jas van het nette tenue van defensie weggenomen. Hierop zate diverse onderscheidings-medailles. De jas is teruggevonden maar de medailles nog niet. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.
Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.