Home » politie persbericht

Verkeersongeval

Holterstraatweg te Rijssen
Op donderdag 21 april omstreeks 07:30 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding van een verkeersongeval op Holterstraatweg te Rijssen. Hier waren twee personenvoertuigen tegen elkaar aan gereden. Een voertuig draaide vanuit de Zanddijk de Holterstraatweg op en zag hierbij een voertuig welke op de Holterstraatweg reed over het hoofd. Een van de bestuurders liep schaafwonden op. Beide voertuigen werden afgesleept.

Poging doodslag
Esstraat te Rijssen
Op dinsdag 2 april omstreeks 10:30 uur kreeg de politie Rijssen-Holten de melding dat een man op een vrouw had getracht in te rijden met zijn personenauto. Ter plaatse bleek dat de man achter de vrouw over een grasveld had aangereden. Hierbij heeft de bestuurder van het voertuig twee personenauto’s geraakt en een biels van een tuin kapotgereden.
De verdachte is hierop aangehouden en tegen hem wordt een proces verbaal opgemaakt.


Babbeltruc
Pottersbakkerserf te Rijssen
Op donderdag 21 april omstreeks 20:00 uur kreeg de politie Rijssen-Holten de melding dat een man via een babbeltruc had gepoogd een woning aan de Pottersbakkerserf te Rijssen te betreden. De man had gevraagd of hij gebruik kon maken van de telefoon van de bewoonster omdat zijn dochter bij een ongeval in Amsterdam betrokken zou zijn geweest. De bewoonster vertrouwde dit niet en heeft de man niet binnen gelaten. De politie heeft, gezien de omstandigheden, sterk de indruk dat dit een babbeltruc betrof. De politie heeft in de buurt uitgekeken maar de man niet meer aangetroffen.