Home » politie persberichten

Politie persberichten

verdachte situatie aan de hendrik jan van opstallstraat 

Op maandag 4 juli 2016 om 18:28 uur kreeg de politie Rijssen-Holten de melding dat door de inzittenden van een voertuig met buitenlands kenteken foto's aan het maken waren van een woning, gelegen aan de Hendrik Jan van Opstallstraat te Rijssen.
Ter plaatse trof de politie het voertuig in de omgeving aan. De inzittenden bleken op vakantie te zijn vanuit Noorwegen. Men had de woning erg mooi gevonden en daarom gefotografeerd.

 

Inbraakalarm uit supermarkt aan de hogepad

Op maandag 4 juli 2016 om 18:50 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een inbraakalarm vanuit een supermarkt, gelegen aan het Hogepad te Rijssen.
Ter plaatse bleek het te gaan om een loos alarm.

 

diefstal uit voertuig aan de reggesingel te rijssen

Tussen maandag 4 juli 2016 om 20:00 uur en dinsdag 5 juli 2016 om 08:30 uur is er ingebroken in een geparkeerd staande bestelauto op een afgesloten terrein, gelegen aan de Reggesingel te Rijssen.
De dader(s) is/zijn het terrein opgekomen door prikkeldraad te verwijderen.
De dader(s) heeft/hebben een ruit ingeslagen om in het voertuig te komen. Er is vermoedelijk niets weggenomen uit het voertuig.
Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.