Home » politie persberichten 27 tot 29 april

Politie persberichten van woensdag 27 april 2016 om 07:00 uur tot en met vrijdag 29 april 2016 om 07:00 uur

Onwelwording
Kasteellaan te Rijssen
Op woensdag 27 april omstreeks 22:00 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een dat er een meisje in een weiland bij de Kasteellaan zou liggen wie vermoedelijk onder invloed van alcohol zou verkeren. Ter plaatse zag de politie een 13 jarig meisje uit Rijssen wie door het nuttigen van te veel alcohol niet meer aanspreekbaar was. Hierop is een ambulance gekomen om het meisje over te brengen naar het ziekenhuis.
Het meisje wordt aangemeld bij bureau-HALT wegens openbaar dronkenschap.

Rijden onder invloed van alcohol
De Hofstee te Rijssen
Op woensdag 27 april omstreeks 23:55 uur zag de politie Rijssen-Holten een bestelauto rijden over Enterstraat te Rijssen. Het voertuig reed de wijk in via De Hofstee waarna de politie besloot de bestuurder te controleren op het gebruik van alcohol. De bestuurder, een 19 jarige man uit Hellendoorn, bleek te veel alcohol te hebben gedronken. Omdat de man een beginnend bestuurder is, is zijn rijbewijs ingenomen. Ook wordt er een proces-verbaal opgemaakt tegen de man.

Vernieling
Oosterhofweg te Rijssen
Op donderdag 28 april omstreeks 02:30 uur kreeg de politie Rijssen-Holten de melding dat er een lantaarnpaal op de weg lag aan de Oosterhofweg te Rijssen. Aan de lantaarnpaal was geen schade te zien van een aanrijding waardoor het er sterk op lijkt dat de lantaarnpaal vernield is. Vermoedelijk omdat iemand in de lantaarnpaal geklommen is. De politie is opzoek naar getuigen van deze vernieling.
Bent u getuige geweest van deze vernieling of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.