Home » politie persberichten t/m woensdag 4 mei
 

Verdachte Auto
Molendijk zuid te Rijssen
Op zaterdag 30 april omstreeks 17.00 kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er een verdachte auto door de Molendijk zuid te Rijssen zou hebben gereden. Het betrof een zwarte Audi met een pools kenteken. Er zaten volgens melder 3 mannen in het voertuig. De auto zou heen en weer hebben gereden door de straat. Later zou melder dezelfde mannen in een Mitsubishi met Pools kenteken hebben zien rijden. Collega’s hebben de auto niet aangetroffen.

 

Verdachte Situatie 

Wierdensestraat te Rijssen
Op zaterdag 30 april omstreeks 22.30 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er vier mannen in de Wierdenstraat ter hoogte van huisnummer 84 zouden lopen en hadden veel aandacht voor de huizen aldaar. De politie heeft in de omgeving uitgekeken naar de mannen maar heeft verder niemand aangetroffen.

Inbraak Auto
Laan Oud-Indiëgangers te Rijssen
Op zaterdag 30 april omstreeks 23.00 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er een Mercedes met een kapotte zijruit, aan de Laan Oud-Indiëgangers te Rijssen zou staan. De collega’s zagen dat er sprake was van inbraak. De collega’s zagen dat de airbag uit het stuur was gehaald. De eigenaar van de Mercedes is in kennis gesteld. Bleek dat er tevens een navigatiesysteem, kleding en een kinderwagen zijn weggenomen.

 

Aanrijding letsel
Holterstraatweg te Rijssen
Op zaterdag 30 april omstreeks 23.45 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er een vrouw met haar fiets tegen een paal was gereden. De vrouw had door de klap een tand verloren en een flinke wond op haar neus. De vrouw is gelijk na de botsing opgevangen door een buurtbewoner die eerste hulp heeft verleend. De vrouw is meegegaan in de ambulance naar het ziekenhuis.

Val van de fiets
Reggesingel te Rijssen
Op zondag 1 mei omstreeks 03.00 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er iemand van de fiets zou zijn gevallen in de fietstunnel bij het station te Rijssen. Ter plaatse trof de politie een man van 33 jaar aan. De man vertelde dat hij moest uitwijken voor iets dat van rechts kwam, daardoor kwam de man ten val. De man had een flinke bult aan zijn hoofd aan de val overgehouden. De man is nagekeken door de ambulancebroeders en is vervolgens naar de eerste hulp verwezen.

.

Mountainbiker over de kop
Burgemeester Knottenbeltlaan te Rijssen
Op maandag 2 mei omstreeks 19.45 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er aan de Burgemeester Knottenbeltlaan een mountainbiker over kop zou zijn gegaan. De mountainbiker had veel last van zijn schouder. Ging om een man van 42 jaar. De mountainbiker is nagekeken door de ambulancebroeders en is daarna naar het ziekenhuis is Almelo gegaan.

 

Mishandeling conductrice
NS station te Rijssen
Op dinsdag 3 mei omstreeks 20.30 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding dat er in de trein van Enschede naar Apeldoorn een conductrice is mishandeld. De verdachte was het niet eens met een boete die hij kreeg van de conductrice nadat hij geen geldig reisdocument kon tonen. De verdachte bleek een 23 jarige man uit Rijssen. De verdachte is later op de avond aangehouden door de collega’s Rijssen-Holten.