Home » politie persberichten tot 13 juli

politie persberichten tot 13 juli

auto Vernieling aan de kruisweg te rijssen.

Tussen woensdag 6 juli 13:45 uur en donderdag 7 juli 00:40 uur heeft er een vernieling plaatsgevonden aan de Kruisweg te Rijssen. Hier is een voorruit van een zwarte Renault Twingo vernield. Bent u getuige geweest van deze vernieling of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Verachten ’‘personen‘’ aan de Laan Oud-Indiëgangers te rijssen.

Op maandag 11 juli om 22:45 uur kreeg de politie Rijssen-Holten een melding van een verdachte situatie in de omgeving van de Laan Oud-Indiëgangers. Hier zouden meerdere personen verdacht door de wijk lopen en zouden onlogische routes lopen. De politie is met enige spoed ter plaatse gegaan waarna bleek dat de ‘’verdachte personen’’ druk waren met het vangen van Pokémon met hun telefoon.

 

Zakkenroller aan de morsweg te rijssen.

In de nacht van zaterdag 9 juli op zondag 10 juli heeft er een diefstal plaatsgevonden in een horecagelegenheid aan de Morsweg te Rijssen. Er is van iemand een tasje aan de onderkant kapot gemaakt waardoor de inhoud van het tasje is weggenomen. Bent u getuige geweest van deze diefstal of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

getuigen gezocht bij verkeersongeval aan het hogepad te rijssen.

Op zaterdag 9 juli omstreeks 13:15 uur was er aan het Hogepad te Rijssen een jongen op een skateboard aangereden. Degene wie de jongen had aangereden heeft zich tot op heden nog niet gemeld. Ten tijde van de aanrijding was het opvallend druk aan het Hogepad. Een oud model, rode Seat Ibiza zou de jongen wie op het fietspad aan het skateboarden was hebben aangereden waardoor hij ten val kwam. De politie is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de Politie Oost-Nederland, Basisteam Twente West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.