Home » storm in Twente

Storm in Twente UPDATE 20:27

Iedereen heeft het over de storm die over het land raast, in Twente hebben we al meer dan 500 meldingen gehad bel daarom alleen bij spoed de brandweer. Helaas heeft de storm ook een dode geëist in Enschede. De brandweer van Rijssen heeft het ook druk, ze moesten naar verschillende meldingen in Rijssen en Holten. De brandweer zal daarom nog wel wat uren bezig zijn met het afhandelen van de meldingen. 


UPDATE 20:27

Rijssen - Aan de Oosterhofweg in Rijssen zijn vanmiddag enkele bomen gescheurd en gevallen. Ze laggen niet op de openbare weg dus het verkeer had er geen last van. De gemeente heeft de boom opgeruimd.


UPDATE 17:46

Rijssen - De brandweer is aan het einde van de middag opgeroepen voor een stormschade aan de Tabaksgaarde in Rijssen

Ter plaatse bleek er een boom op een huis te zijn gevallen en er stond een boom op het punt om te vallen. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de bomen verwijderd. 


UPDATE 15:09

Rijssen - Van een kerk aan de Bevevoorde zijn dakpannen van het dak gewaaid de schade is groot, helaas kan door de drukte de brandweer niet helpen om dakpannen van het dak te verwijderen. De brandweer gaat eerst naar meldingen met prioriteit.


Update 14:06

Rijssen - De brandweer is uitgerukt voor een melding van een stormschade aan de Holterstraatweg in Rijssen.

De brandweer kon na de vorige melding direct door naar de andere melding, bij deze melding was er op een bouwhuis een grote houten balk naar beneden gevallen de brandweer heeft deze ook verwijderd.


Rijssen - de brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een stormschade melding bij de Saltoschool in Rijssen.

Ter plaatsen bleek er een boom over de weg zijn gevallen de brandweer heeft de boom opgeruimd. En toen konden ze door naar de volgende melding