Home » verlaten ongeval

VERLATEN ONGEVAL JUTESTRAAT MORSWEG RIJSSEN.

Op dinsdag 14 juni 2016 tussen 17:15 uur en 17:45 uur vond er een aanrijding plaats tussen een fietser een een klein model vrachtwagen.
De fietser stak vanaf de Jutestraat in Rijssen de Morsweg over en verleende hier geen voorrang aan een voor hem van rechts komende vrachtwagen. Tussen beiden ontstond een aanrijding, waarbij de fietser ten val kwam. De man raakte, op een paar schrammen na, niet gewond. Zijn fiets raakte wel beschadigd.
De bestuurder van de vrachtwagen is gestopt en heeft enige tijd bij de fietser gestaan en hierna de plaats van het ongeval verlaten. De bestuurder van de vrachtwagen heeft zijn identiteit en dat van zijn voertuig niet achter gelaten.
Het ging hier om een klein model vrachtwagen, rood van kleur.
De bestuurder was ongeveer 1 meter 70 à 1 meter 80 lang, normaal postuur en droeg kort bruin haar en een stoppelbaardje. Over de kleding en leeftijd is niets bekend.
Wij willen graag met de bestuurder van de vrachtwagen in contact komen en de getuigen, welke zich op straat om de fietser hebben bekommerd.
Bent u getuige geweest van deze aanrijding of heeft u hierover nadere informatie, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de politie Oost-Nederland, basisteam Twente-West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.